Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta är ditt...

Dina ord ekar i mitt bröst jag undrar om du kom till mig för att söka tröst?
Kvällen glider sakta förbi, och här sitter jag och önskar att det nån gång ska bli vi.
Jag kan inte hitta någon tröst eller några svar,
nu finns bara mitt tomma inre kvar.
Allt är så mörkt kallt och blött, och min själ känns trasig vilsen och trött.
Och nu är världen nästan tyst där utanför.Du ska veta att jag ser dig i allt jag gör.
Kanske kommer det en dag då mitt hjärta ska bli fritt,men tills vidare så är mitt hjärta ditt..




Fri vers av emelie*
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-08-03 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*