Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar

mina tankar flög iväg med vinden,mina tårar likaså.
Men varför gör det då så ont att ifrån dig måsta gå.På backen lämnar jag mina minnen det gör inget om du på dom går.
På min kind rullar det ner ännu en tår.
varför känner jag sån smärta?
Varför var du tvungen att krossa mitt hjärta?
Utan dig vid min sida det vet jag inte om jag kan klara,men jag ska försöka att bli den du vill att jag ska vara,så många frågor utan några svar
Jag ville aldrig att du skulle försvinna jag ville ha dig kvar...




Fri vers av emelie*
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-08-03 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*