Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom mig..

Med sommarens vind du kom till mig.Kysste mig ömt sa att du älskade mig sa att allt skulle bli bra,nu är det bara du och jag
Du och jag mot världen du och jag mot sanningen
Men var det så det skulle vara?
du gick din väg och jag mig ensam fick klara..
Nu finns bara tårarna och minnena kvar,Jag dom föralltid inom mig spar...




Fri vers av emelie*
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-08-03 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*