Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande likt guldet som glimmar

 

 

Nattens skyddande skugga

Ger liv åt tankarna

 

Efter en dag

av storsanering

~ på flera plan ~

Tid så att vila ett slag

 

Allt är förvisso inte guld

som glimmar

Men dina ögon tindrar

av ren glädje

Det är ett minne jag bär med mig

varje minut, varje sekund

Och ringen som bär ditt namn

skimrar

och minner om den tryggaste famn

 

Snart...

för evigt förenade

Där avskedstårar inte längre spills

 




Fri vers av nettizen
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-03 23:24



Bookmark and Share


  Thommy
Lyckliga du, allt gott framför dig, det låter trevligt, fint skrivet, applåd.
2007-08-06

  issac.a.m
mycket vackert...
2007-08-04

    ej medlem längre
*torkar bort ngt blött i ögonvrån*
Vacker och fin!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen