Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njöt du??

Allting kommer över mig som ett hav av smärta, som kväver min själ och dränker mitt hjärta.
Sorgen kommer att finnas i många dar, du var allt jag hade men nu finns ingenting kvar.
Jag ville gå genom livet med dig vid min sida , undrar om du njöt av att se mig lida.
Du tog av mitt hjärta då det dög för dig, jag visste inte då min älskling att du lekte med mig.




Fri vers av emelie*
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-08-04 02:35



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Varit i samma situation.. Känns outhärdligt, smärtan. Men den går att ta sig igenom, även om man själv inte tror på det. Ge inte upp!
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*