Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är strax redo för att åka till min livräddare \"målningen\" då sorger och besvikelser får nya ansikten. Detta är en för själen nödvändig process i mitt liv.


Mayday

Nya intryck
inte enbart
angenäma
- men mina -
obearbetade
knappt ens
tankar
förnimmelser
sinnesintryck
inslag
av hopp
kanske längtan
än så länge
utan
ansikten

Vad har
de för
färg
hur
ser mitt
omedvetna
jag på
dessa
nykomlingar
och hur
har de
gamla
erfarenheterna
tänkt sig
fortsättningen

Allt har sin förklaring är ett gammalt talesätt och när jag kommer hem efter att ha målat allt som kommer fram - då har jag också vetskap om min egen väg

Styrkan i
processen
är oerhört
stark
som ett inre
maratonlopp
utpumpad
men lättad
totalt slut
men med
ny kunskap
vetskapen
om
vidaresprånget
ut i livet
med mig hem
i mitt bagage
har jag
också
påfyllt förrådet
av självtillit







Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-08-04 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP