Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som barn snubblade jag ofta, ofta och mina föräldrar upprepade jämt \"se dig för\"


Se dig för!


Se dig för
sa de
så ofta
att mina
öron
vissnade
för jag
lyssnade
aldrig
eftersom
jag
ständigt
snubblade
men
tänk deras
ord
ringer nu
i mina
öron
SE DIG FÖR SÅ ATT DU INTE SNUBBLAR
det
finns
alldeles
för mycket
snubbeltråd
överallt
vart man går......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 07:38



Bookmark and Share


  ospray
Ja överallt skulle jag vilja påstå
men det är härligt skrivet av dig
särskilt \"mina öron vissnade\"
alltså man kan inte bättre uttrycka det
när man tröttnar på allt tjatande !!!


applåd...såklart
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP