Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag är som mest utled på ensamheten och sorgen tar struptag vill jag flytta, flytta härifrån. Vart vet jag inte. Förmodligen från mig själv..... i brist på den möjligheten ser jag mig om.


Utflykten

Skånelänga i mil norr om Abbekås
Trerummare i Ystad
Halvt parhus i Trelleborgstrakten
Nedlagt skolhus nära Skurup
Litet nyrep hus m lagom tomt i Katslösa
Femrummare i Kungälv
Nybyggd trea i Uddevalla
Bottenvåning i Karlsborg
Hus m stora möjligh i Falkenberg
Behändigt radhus för enhushåll i Simrishamn

mycket letande....
man måste gå på känsla
tänka sig in i ortens
företräden även
gråvintertider i
snöstorm

den här gången
blev utflykten
i tid
inte så lång
när jag återfick
min hemlängtanskänsla
flyttade
jag hem igen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-04 09:42



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Att leva är mer än att bo,
bo kan man livlöst, men liv kan också vara utan fast boende.
det är tryggheten i kärnan som definierar vad som är tillhåll och vad som är bostad..
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP