Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har både ont och gott inom oss. Det är när vi döljer det mörka som vi kan bli farliga....Underlåtenhetssynd är en dåligt synad företeelse.


Underlåtenhetssynd

Tro inte
att du
blir god
bara
för att
du döljer
den mindre goda
delen av dig själv

Tro inte
att du
blir ljus
bara
för att
du inte
vill visa
ditt mörker

Tro inte
att andra
inte ser
eller
förstår.....
för att din
intention är
att dölja

Tro inte
att brottet
blir
lindrigare
för att
det
kallas
underlåtenhet





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP