Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bär mig


Är Du Stark?



Är du stark?

Skulle du kunna fånga mig
om jag föll
men innan du lovar något
ska du bara veta
att jag är ganska tung
ändå
och faller ibland
djupt under
och därför måste du vara stark
för att kunna hämta upp
mig
så jag frågar igen
om du är stark?

Har du en massa muskler
och brukar du träna på gym
har du en hel hög tjejer
efter dig
varje dag
och i sånna fall
tror jag inte att de beundrar dig
som jag
och Oops slank det ut,
det var ju inte meningen
men nu när du ändå
vet
så tycker jag att du borde
visa din muskelstyrka
för jag föll just

(för dig)




Fri vers av Noyle
Läst 913 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-04 10:25



Bookmark and Share


  Hinata
Söt och fin. Gillar den!
2007-08-10

  Skuldsamvete
Den var helt fantastisk och den hade ett djup. väldigt känslosam och berörade. Det var en sån grej som kan beröra alla. *applåd*
2007-08-09

  Elvira.L
eller du kanske inte skulle ändra slutet iaf..andra gången jag läste flöt det opå jättebraxP du får kkänna efter själv helt enkelt. du har säkert mer rätt än jag =)
2007-08-07

  Elvira.L
Bra skrivet med ett fyndigt och aningen oväntat slut =)

så var det en liten, pytte-grej bara. Vill inte komma och peta på småsaker och verka...petig xp men enligt mig skulle det bli bättre flyt i slutet´om du antingen tar bort \"just\" eller flyttar det till parantesen...för annars tycker jag man hakar upp sig lite där...men det är som sagt bara min åsikt, göt som du vill. I övrigt lika bra som alltid =)
2007-08-07

    Klöver knekt
En fråga om kärlek, mod och styrka läser jag här.
2007-08-06

    Brell
Du frågar efter en styrka utan muskler.
Bra.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Noyle