Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när alla andra vet och man känner sig trasig


vart vänder vindar?
när smälter isar?
när sänker du
din näve
och
låter det tysta
hånskrattet
falla

jag vet
han vet
hon vet
vi vet
allihopa

att allt är
en sprucken fasad




Fri vers av Louise B
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise B