Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Svart på vitt\"

Svart på vitt, vitt på svart.
Dagen är lång som den mörkaste natt.
Jag rusar omkring i blindhet.
Har glömt hur färger ser ut.
Varje dag är den samma,
man vaknar och väntar med ens på dagens slut.
Livet saknar mening. Själen saknar glöd.
Allt är svart och vitt.
Vet inte om jag är levande eller död.




Övriga genrer av MemoryLane
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-08-04 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane