Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du dansar

När du dansar
ler himlen och vinden som nyss yrde
tappar andan och stannar upp en stund

När du dansar
sitter fåglarna alldeles stilla i trädet och kvittrar
som om de vore din orkester med ljuv musik

När du dansar
så skiner även den allra mest olyckliga upp
med ett brett leende

Lilla älskling

När du dansar




Fri vers av Smaragden
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 21:08



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Den är jättevacker och vilken
kärlek som lyser genom den!
Mycker fint och känsligt skrivet!
Underbar! :)
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden