Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla ikväll

Vet du varför jag inte vill gå ut?

för då minns jag dig!
då minns jag hur underbart livet kunde vara,
då lever jagm
jag hatar det!




Fri vers av musnin03
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-08-05 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03