Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sms som aldrig skickas...


Till min vän

Förlåt,
sluta träffa mig,
d e bäst så,
vet inte va ja ska säga men ja tror d blir bäst,
ja e fan dummare än väntat...

kram




Fri vers av musnin03
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-08-05 04:11



Bookmark and Share


  Tjeckspeare
fan=dan
märks att det är på fyllan? :)
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03