Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därborta

 

 

Jag ser dig

på andra sidan

Låter mig villigt

ledas genom tunnelns

dystra väg

 

Ingen tvekan

trots den unkna lukten

som sticker i min näsa

 

Bortglömda

vilsna själar

rivs

i sina desperata försök

att bita sig fast

 

~skakar av mig dem~

 

Går oförtrutet vidare

 

För även om tunneln

är mörk

Så är det ljust

därborta

 

på den andra sidan 




Fri vers av nettizen
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-05 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen