Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mitt svar, jag väntar.

det är som om du aldrig kan blekna
som om de processer du startade i mig går än
trots att du lämnade mig vakande
efter din silhuett i ljuset
och jag ska hitta tillbaka till din famn en dag
men jag vill inte att du går ifrån mig igen

jag önskar mig en ny horisont
där jag kan få dig att skina av stolthet över mig
trots att jag svek ditt hopp om att räcka till
så har jag hittat nya stjärnor nu
och jag ska fortsätta leta efter din hand
men jag vill att du kommer till mig med ett svar

jag vill att du bygger bo i mitt hjärta
och ger värme till alla kalla dagar




Fri vers av Linda A
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A