Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bojan

 

 

Vandrar genom tysta rum

i tomhetens hus

~det som en gång var hemma~

 

Kikar in i varenda rum 

där varje hörn

har sin egen historia

 

Tar en stund

Låter allt sjunka in

 

Ingen anledning finns

att blicka tillbaka

~någonsin~

Det som var

hör gårdagen till

Inget i minnet värt

att hålla kvar

 

Når hallen

tar tyst på mig mina skor

Känner så

hur kedjan lossnar

från bojan kring min vrist

 

Vet att när jag går

ut genom denna dörr

Blir aldrig något mer

som förr

 

Det blir så mycket bättre 




Fri vers av nettizen
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-05 19:15



Bookmark and Share


  Jer
Stark skriven. Säger jag, som led av djup ångest vid familjens flytt från bostadsrätten efter 12 år och skiljsmässa, vilket var det längsta boende i mitt liv. Där växte mina barn upp, födelsedagar, julafton, dop... du vet. Har aldrig kunna återvända dit, inte ens på besök. Inte än i alla fall.
2007-08-05

  * Ammi *
känns igen, jag har ju nyss flyttat..

bra beskrivet
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen