Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

b


besluta dej

bestäm dej för att göra det
allt det som du vet innerst inom dej är rätt
ge inte upp

du kommer falla
du kommer åka på stryk
men i och genom ditt beslut har du omätliga energireserver
oerhörda resurser av helig kraft

gå din Själs väg
lär dej lyssna till Rösten inom
och lev Kärleken

tids nog kommer mäktiga vänner sluta upp kring dej.




Övriga genrer av Spunkmajjer
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-05 22:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
You make my day med denna text. Tack.
2007-10-18

  Albert
tur jag hann kopiera den här texten då
2007-09-03

  Johan Nilsson
Riktigt bra, Live life liksom.
2007-08-20

  Albert
oj vad fin dikt
och slutet... tids nog kommer mäktiga vänner...
2007-08-10

    eva m h
B som i Bra budskap! Bokmärkes!
2007-08-08

  Anders P H
Du har så rätt. Tar man smällarna, reser sig, skakar av sig skärvorna av explosionen, rättar till anletsdragen och går vidare med starka och stolta steg - kommer de att sluta upp vid ens sida.
\"Act promptly and make your gods happy\" är ett sumeriskt ordspråk jag brukar återvända till.
Och visst vet vi. Innerst inne.
2007-08-07

  Jer
Du kallar detta för \"Bara ord\", men \"Bra ord\" skulle jag döpa dem till. För starka är dem ju! Fick känslan att du talade direkt till mig. Jag bokmärker och återkommer igen.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Spunkmajjer

Senast publicerade
b
a
* Se alla