Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösningenting

lite som ett
felkonstruerat
och därmed olösligt
korsord
sån är du

och jag
en sån där gåta
en sån där
utan svar
som man blir galen på

och så står vi här
tillsammans
framför den där labyrinten
den utan väg ut
utan väg in

och älskar




Fri vers av boae
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-06 01:28



Bookmark and Share


    Charlotte S
1. Rubriken är oslagbar. 2. Innehållet är grymt. 3. Kanske du skulle avsluta med \"i ord\" för att åter knyta sambandet med korsordet.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

boae