Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver denna i london, så om det saknas lite å, ä, ö så beklagar jag


Du klär dig så och jag kallar det emo.





Solen bländar en nattvarelse som har krypit undan ifrån omvärlden
för att leva sitt eget liv
han kallar det frihet

och dom stackars små flickor som skär upp sina armar i nordöstlig riktning
för att dom inte får vara i afrika och verkligen ha en andledning att
tycka synd om sig själva

jag antar att dom bara är rädda för att ta ett steg för mycket

men när jag klär mig så, och du kallar det emo
så betyder inte det att jag vill att du ska tycka synd om mig

för att jag vill springa längs londons alla gator
faktiskt, jag vill det
och jag vill få flyga bort utan att du stoppar mig
om jag vill ta livet av mig vill jag bara att du ska säga
\"det låter som en bra ide\'\"
och jag vill få älska utan någon tillåtelse

när solen skiner igenom mina dolce&gabbana solglasögon
i camden town-london
så vill jag bara att du ska vara med

och säga att min naturliga hårfärg är snyggare än både blont och svart
trots att du vet att det är fel.




Fri vers av Samndra
Läst 693 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 14:53



Bookmark and Share


    Noyle
Vet inte vad jag ska säga. Det var jättebra. Du skriver jättebra.
2007-08-13

  Emilia Berg
Jag vet inte hur jag ska kommentera till denna dikt. Du skriver så härligt dina känslor du är den du vill vara. Din naturliga hårfärg är snyggare än både blont och svart.

För de som färgar det till rött då ser man det på långt håll att det är onaturligt. Just denna text är känsligt \"dom stackars små flickor som skär upp sina armar i nordöstlig riktning\"
2007-08-08

  Eléa
Det är trist med alla människor som gör sig själva illa utan någon direkt anledning.. Jag tycker om dina formuleringar
\"och dom stackars små flickor som skär upp sina armar i nordöstlig riktning
för att dom inte får vara i afrika och verkligen ha en andledning att
tycka synd om sig själva\"
2007-08-06

    Nattviol
det var något med sista stycket
som gick rakt igenom mig!

som om närmare sanningen
än så kan man inte komma?

och ändå inte bli sedd...

jag vet inte, men gillar den!
=o)
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra