Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss nummer fem mot Bunkeflostrand 13.25

 

Malmø

Skånetrafikens busschauffører får mycket kritik før sitt dåliga och nonchalanta uppførande. Dagligen får kontoret in klagomål från upprørda passagerare.

Charlotta ær en flygværdinna som cyklar till centralstationen i Malmø før att sedan åka vidare med tåg till Kastrup. Hon ær førbannad på Malmøs busschauffører.

 

"Den jæveln tutade på mig nær jag cyklade framfør honom på Djæknegatan. Trots att jag høll mig på min sida av vægen skulle han stressa mig. Visst mærkte jag att han var irriterad, men helt ærligt. Vad skulle jag gøra? Skulle jag cykla upp på trottoaren som jag annars brukar få klagomål før. Ja det ær en annan historia. Den handlar om sura gamla gubbar i slottstaden som inte har annat før sig æn att hytta med fingret till cyklister som råkar cykla på deras trottoar. Jag blir så arg på dessa mænniskor...

Nåja, den hær jubelidioten till chauffør. Han fick før sig att tuta. Shit! Jag blev ju livrædd och høll på att trilla i backen. Jag reagerar med en långt nymanikerat mittfinger. Visar fingret! FUCK YOU!

Han kør in till en busshållsplats før att hæmta passagerare och sedan får jag honom bakom mig igen. Jag børjar ana oråd, men jag tænker inte så mycket på det. Inte førræn vi børjar nærma oss centralstationen. Jag ska køra framåt i rødljusen. Han ska køra høger, men om det ska vara riktigt. HAN SKA LÆMNA FØRETRÆDE! Det som hænder ær att han kør en høgersvæng mitt framfør øgonen på mig. Han ska jævlas tillbaka! Det ær en dragspelsbuss dessutom. Jag høll på att cykla rakt in i bussen och jag ropar åt honom att han ska dra åt helvete!

IDIOT!

Jag stæller min cykel och låser den i ett av cykelstællen och ser vart bussen har tagit vægen. Nu ska jag fan ta bussnumret och vilken tidpunkt detta utspelade sig!

En sån som han ska inte slæppas ut i trafiken!"

 

Buss nummer 5 mot Bunkeflostrand

13.25 Malmø centalstation

 




Övriga genrer av Charly
Läst 663 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly