Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossa mitt hjärta o våldta min själ..


Jag önskar..
Hoppas och vill..
Drömmer tänker..


Ångrar gråter..
Önskar..
..Att du förlåter


Att jag hade fattat bättre..
Inte vart så blind..
Så feg..

Så blyg..

Fan också..

Du skulle vart min nu..

Tänk om man bara kunde se mellan fingrarna för ett ögonblick..
Eller ett helt liv..

Som att gå baklänges och sakta radera allt..
Ett litet misstag..

Krossa mitt hjärta o våldta min själ..

Så känner jag nu..
Och jag har själv skapat det..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP