Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanel med honung och jag

Dina blickar
av kanel med honung
Det fanns så mycket där
i dina ögon
kärlek, smärta, beundran, tillit, hopp, glädje och sorg

Du ville verkligen ha mig
och du visade det
Du uppvaktade mig

Jag föll för dig

Sen föll vi




Fri vers av Smaragden
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-06 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Även jag hoppas att det var ur positiv anda.. utmärkt.
2007-08-10

  nattig
Att falla kan tolkas på många vis, hoppas bara att det var ur positiv anda.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden