Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blundar


När jag blundar
ser jag dig

När jag blundar
är världen vacker

När jag blundrar
då är allt bra

Låt mig aldrig vakna mer




Fri vers av Therés
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 00:00



Bookmark and Share


  Therés
Handlar om önskan att få sova bort tiden när det kör i hop sig :)
Att sova är ju \"lilla döden\" som någon klok sa...minns ej vem just nu.
2007-08-07

  prinscess VIP
en mörk längtan bort mot döden
en text fylld med ångest
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!