Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårstrån i halsen

Långt ner i halsen
har det fastnat ett hårstrå
Ett minne från dig




Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-04-04 18:09



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kul och nu förstår man vad kärleken kan innebära om man ska ge sig på lite hårklyveri ... :)
2005-04-05

    carimba
kan vara mindre trevligt minne av närkontakt, men det kan det ju kanske vara värt
2005-04-04

  madinsane
isch och tvi och fräs.. fast sött, hursom..
2005-04-04

  The Stargazer
Får en obehaglig känsla
när jag läser det här..
Det är väldigt bra skrivet
& känns väldigt okrystat
för att vara en haiku.
 
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mathias