Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela familjen på semester vid havet

En 14 åring dyker i vattnet med vilda tjut
En 12 åring har fullt upp med sin glass
En 3 åring plaskar förtjust i grunt vatten
men rymmer så fort tillfälle ges
En 1 åring käkar sand trots alla förmaningar
En lätt gråhåring läser fladdrande tidning
under mycket pust och stön :)
och en tjocklåring sitter här
och betraktar de hon älskar mest av allt




Fri vers av Therés
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 12:22



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket rolig och fyndig!
Ingvar
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!