Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din lukt finns i alla fall kvar i kudden


Det var det där med att
ta steget
Att låta tårarna rinna
medan packade väskor
skriker tomrum
Att lämna de fyra väggar
som betyder trygghet

Utan dig

Att gå sönder lite i taget
tills inga substanser
finns kvar

För kärlek
För nötta brev
och urtvättade t-tröjor

Glöm inte att lämna nyckeln
när du går




Fri vers av Sländan
Läst 475 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-07 13:29



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Känslosamt om ett farväl.
Går inte att missa smärtan..
Avslutet..Hugg i hjärtat.
2007-08-23

  Pontus W.U
vackert, sorgligt och en fin beskrivning av saknad och trygghet. en dikt huggen i sten
2007-08-08

  Bjarne Nordbö
Så krasst skrivet om en smärta., som du klarar att gå ur stärkt(tror jag).
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan