Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lämnar jag er trista verklighet!

Nu lämnar jag er trista verklighet och era tråkiga vardagar!
Ja, jag lämnar er gråa färg bakom mig.

Det är dags för att upptäcka världen nu,
Ja, det är dags att se alla färger som man aldrig fick se förut.

Jag ska fylla min vardag så att den spricker,
Ja, jag ska fylla den med saker som jag aldrig gjort innan.

Jag ska ta mig tid att leva livet,
Det ska bli revolution här och nu!


Hejdå, med er och eran tråkiga vardag.
För nu knyter jag skorna och går!




Fri vers av Linda^^
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-08-07 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^