Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt

Månskenspromenad
i slingrande buskage
dagg i gräset
tyst som bara natten
kan vara
med hemliga ljud




Fri vers av Smaragden
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 15:04



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Anar jag ett hemligt möte =)

Den är fint och känsligt beskrivet! :)
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden