Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luta dig tillbaka och blunda...


Fyrkantiga cirklar

Tänk dig en kvinna med brunt hår och bruna ögon som älskar just dig. Hon är vacker att se på och intressant och rolig att vara med...Hon blåser dig lite försiktigt i örat - hon luktar gott...

Tänk dig att hon är smartare än dig
men ändå ödmjuk

Tänk dig att hon gillar att leka och busa
men hon kan ändå vara seriös

Tänk att hon verkligen menar vad hon säger
och hon spelar inte spel

Tänk dig att hon har egna intressen
vill inte leva sitt liv via dig

Tänk dig att hon respekterar dig
och kräver respekt

Tänk dig att hon ställer lika höga krav på sig själv
som på dig

Tänk dig sedan fyrkantiga cirklar som smakar grönt....


Visst är det nästan omöjligt att föreställa sig?




Fri vers av Casca
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-08 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wonderful!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Casca