Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är varken beroende eller onykter, du är bara dum.


Förtroendemissbrukare


Vissa missbrukar
öl, sprit
och droger

men
du har inte missbrukat
något annat
är mitt förtroende

(och det är mycket
mycket värre
)




Fri vers av Noyle
Läst 1149 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-08-08 10:40



Bookmark and Share


  Solstorm
hej bästbästbäst


jag är helt förtrollad av dina texter

är du möjligtvis trollkar??
2008-05-24

  Ola Rydberg
Denna var bra med stor sanning i
2007-10-13

  * Ammi *
ja och det glömmer man inte i första taget, ibland inte alls
bra text!
2007-08-12

  Hinata
Håller med!
2007-08-10

  devilsangel
Usch ja, det känns!!
2007-08-09

  glittertindra
missbruk av denna sort gör extra ont... de inger förtroende för att få det för att sen totalt ändra sig...
2007-08-09

  Elvira.L
den här satt som ett..slag i magen:P

Håller med dig till 100 % mycket bra!
2007-08-08

  Carlita
kanske det värsta.. finfångat
2007-08-08

    undefined
Det är grymt mycket värre !
2007-08-08

  ospray
Ja där slår du huvudet på spiken
det är mycket värre....
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Noyle