Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommeroplevelse.


Hun drømte.

Hun strakte
sig
i det varme sand
hendes
slanke krop
solbrun
lækker
mange
beundrende
hendes elegante stil.

Hun drømte
om sex
mens hun
lå i sandet
til virkelighed
det blev
hun mødte
ham
prinsen på
den hvide hest
den dag
på stranden
lå i sandet.




Fri vers av flemming rasmussen
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussen
flemming rasmussen