Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hur vi slog klackarna i taket så att fönstrena skallrade och ett mummel hördes ifrån publiken




jag dansar med dig
dans efter dans

men det är bara för att inte stå stilla




Fri vers av grapefrukt
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grapefrukt
grapefrukt