Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smyg fram på linan och låt aldrig lusten att dansa ta över


jag tror att du
tror att jag
vill ha den
jag tror att
du vill ha.

men jag vill
inte ha någon
som jag vet
att egentligen
vill ha dig.

för jag vet
att du inte
vill veta av
mig om jag
låter mig
tro att jag
vill ha honom.

ps. han är din




Fri vers av grapefrukt
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grapefrukt
grapefrukt