Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destination helvetet

Välkommen ombord på en resa
där djävulen är din chaufför
biljetten du löst när du föddes
och resan du får när du dör

dina minnen kan du ta i bagaget
och en ovän kan även få stol
ty resan som du nu ska göra
till ett ställe varmt som en sol

så glöm all sorg och bekymmer
tag plats i en enkel kupé
spänn fast dig i säkerhetsbältet
ty snart ska du sluta att le

din nedfart skall snart till att börja
den kommer gå så helvetes fort
så om där är något du ångrar
eller något du velat ha gjort

så är det tyvärr nu för sent
att rannsaka din lilla själ
ty resan som du nu ska göra
där står Satan som högsta befäl













Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tärningen är kastad
Läst 734 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-18 22:11



Bookmark and Share


  Jagvillintedöensam
Underbart bra!
2007-09-25

    silentscream
Jättebra skrivet!
2007-09-13

  lodjuret/seglare VIP
vad är det nu för en jävla text du skrivit?
jag blir så helvetes kall i hjärtat,
tänk om jag är på väg dit
bara för att jag nyss har fjärtat
2007-08-22

  Thommy
Detta är en resa jag inte skulle vilja ta, bra skrivet.
2007-08-21

  Pontus W.U
härlig punkpoesi! det här borde bli en låt!
2007-08-19

  charlotte hedendahl
Verkligen mycket bra! Både skrämmande ,rolig och intressant,dessutom så hade den ett budskap! En 5 -poängare!
2007-08-18

  stella
Oh, jag darrar!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad