Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnat sorgen...

När ja ser på dig...
Slås jag av hur vacker du är!
Ditt goda jag slår knut på mitt hjärta

Jag fylls av en gudomlighet ~ jag blir vacker ~ jag har hittat hem

Blivit ett med dig
Vandrat från mörker till ljus
Lämnat sorgen...




Fri vers av Spir@
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-08-09 10:46



Bookmark and Share


    Sony
Vackert skrivet om kärlek.
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@