Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodier utan toner

En melodi utan toner är ingen melodi
men endå kan jag höra den.
En melodi utan toner
kan låta som en melodi om vi har
fantasi.En melodi utan toner
kallas inte bara fantasi för
om man kan höra den kallas det
Magi.






en melodi utan toner hör jag.




Fri vers av Oskar Berg
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 13:07



Bookmark and Share


  Lutien Selae
Jättefiiiint! *vara flummig* Rimmen där är ganska kul, även om de blir till både ris och ros.
Om jag hade varit du, hade jag lagt upp det såhär (nedanför) istället, och tagit bort den allra sista meningen, den liksom... slipar bort eggen litegrann.

En melodi utan toner är ingen melodi,
men ändå kan jag höra den.
En melodi utan toner,
kan låta som en melodi
om vi har fantasi.

En melodi utan toner,
kallas inte bara fantasi.
Om man kan höra,
brukar det kallas Magi.

Fortsätt skriva! Du blir bara bättre och bättre!
2007-08-10

  CaPsyco
fint.. är den vacker din tonlösa melodi? jag tror det.. fint skrivet
(:
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg