Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

snart börjar helvetet igen...

ladda om, du måste skjuta mig igen
sikta bättre, jag är inte död än


snart börjar helvete igen.. skolan.. då börjar man 2an visserligen bara 2 år kvar men att jag hatar det ändå.
just nu känns d bara som att minsta lilla kränkande replik mot mig kommer knäcka mig totalt.
fan varför finns mobbing och skit??. hallå kolla på mig. jag e osså människa . precis som ni är. jag har 2 ögon en näsa en mun 2 armar o ben. ser inte annurlunda ut gemsemot er? nej.. ja kommer ente tollerera mer skit. nu har ja fått nog!!

jag får väl snart ta o införskaffa nya hörlurar till mobilen där ja har musiken.. jag lyssnar på påväg te skolan. den som tröstar mig hela vägen från frukostbordet till skåpet i skolan. den som förstår mig. och sjunger om all smärta o skit. den som förbereder mig för dagens allt. den som gör mig stark den som får mig o drunkna i en underbar värld me massa omsorgsfyllt valda toner som så ljuvt smeker min själ o mitt hjärta. den som tårkar tårarna o får de av rädla skakande benen o bli stela o fyllda med mod. den som bygger upp hatet inom mig o som skulle kunna skapa så mkt mod att jag en vacker dag slår in skallbenet på varenda en av dem. GAHH!! JAG ÄLSKAR MUSIK!!!. men TY jag HATAR skolan. eller ja folket där. lärarna e blinda o inget går o göra. fuck this!! bara o uthärda 2 plågsamma år till. o hoppas på att de mognar o kanske inser vad de håller på me...

tack dator! känns så skönt o få skriva av mig. pusshaj.
Övriga genrer av Kill-something
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-08-09 14:09Bookmark and Share


  jardan
Hu, starka ord - jag önskar bara att det inte är självupplevt......livet får bara inte vara så. Det är underbart att kunna skriva av sej - fortsätt så!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something