Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan utsuddad

Jag hatar att vara
patetisk
smulas sönder inför din blick
att inte ens våga titta in
i dina ögon
Jag hatar att glömma
bort mig själv
någonstans i alltihop
försvinner jag
bortåt
tills jag blir en diffus massa
som suddas ut i kanterna
Jag hatar att vara

jag




Fri vers av Katariiina
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-09 14:24



Bookmark and Share


    Tazara
Jag älskar att du är du
2007-08-12

    ingvar VIP
Jag hoppas att Du inte är fullt så pessimistisk, som Din, alldeles utmärkta, dikt ger sken av, Katariina! Som jag redan skrivit till så många på denna site: Glöm aldrig bort att ingen, absolut ingen, kan ersätta just Dig!
Ingvar
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina