Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003 som en reflektion över drivkraften till skrivandet i allmänhet och behovet av att få kommunicera i synnerhet...


Det outtalade



Ordet
Det outtalade
Det tysta
ännu ej definierade,
oskrivna ...
Det förlösande ordet
förmedlande tankar
och känslor med innehåll
och innebörd
Ännu outtalat,
tyst, oskrivet,
flyktigt ogripbart ...
Ordet som fyller mina sinnen
till bristningsgränsen
Ordet som definierar
behovet av att få kommunicera,
som jag känner brinner inom mig ...


©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 714 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2005-04-05 04:09



Bookmark and Share


  P-E-H
Har känt länge att ordEN bränner inom mig. Måste få ut dem. Läste därför om din dikt med just den ändringen... och den talade direkt till mig.

Ännu outtalade, tysta, oskrivna...

Tack!
2015-02-11

  Stjärnöga
flödande passionerat
och vackert
det som ger dig
vingar..
2014-04-27

  AgnesP
Väldigt fin.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP