Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeterna

Poeterna
rundar av hörnen
där andra
kliver rakt fram

Poeterna
strör lite
stjärnglitter
över
mörka minnen

Poeterna
kliar sig
i skalpen
och föder nytt

Poeterna
stärker sig
med fantasi
och estradutflykter

Poeterna
tar med regnbågen
in till frukostbordet

Så låt oss smaka
nu

På orden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-09 16:12



Bookmark and Share


    Syrak
Briljant, läsa och njuta.
2007-08-13

  DanSan
**************************

Mmm. . . Underbart skönt ordat
Ola det här bevisar att du är en
sällsamt vacker regnbåge på poet
himlen av sällan skådat mått!!!

Och jag smakar på orden och de
faller skönt på tungan och gomen
gläds av varenda bokstav!!!

*BOKMÄRKE och APPLÅD*

Ha det jättegott Ola, Dan

**************************
2007-08-09

  Last Word Spoken
Ja, härligt.


\"Poeterna
tar med regnbågen
in till frukostbordet\"

Den här strofen
är favoriten.
2007-08-09

  aftermath
vilken höjdare
i alla lägen
övernsstämmande
2007-08-09

  Night Soul Woman
Nämen . . . den här är sååå
underbart skrivet!

B R A V O! *Stående ovation*
och*bokmärkes*
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan