Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är nog det mest sanna jag skrivit om mig själv..


Mitt liv..



Aldrig pratar jag med någon om mitt liv
Jag har inte vågat
Vill inte visa mig svag inför andra
Det spelar inge roll
Hur hårt dem sparkar
Jag kommer att resa mig upp med ett leende
Tårka bort tårarna
Och låtsas som ingenting
Jag ska komma upp från marken där jag ligger och blöder
Innan någon ser mig
Ingen ska någonsin få veta


Hur jävla dåligt jag mår!!




Fri vers av Nattens barn
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-08-09 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn