Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlaspel

 

När himlen öppnade sig
det var första gången
föll den ner för din skull
och önskan spreds som ringar kring Saturnus
i nattens glitterspel

När himlen öppnade sig
det var andra gången
skrek den ut sin kärlek
med ett tordön rasade himlen mot marken
och ljuset väckte sovande hjärtan

När himlen öppnade sig
det var tredje gången
virvlade den ursinnigt
och dränkte markens sorger
med sina mörka tårar

Nu vilar himlen i din famn
mild och sluten
omfamnar det dolda
och kärleken vilar hos dig
i dimmornas drömmar




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 697 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-08-10 12:30



Bookmark and Share


  PPQ
den här var ju riktigt bra på grännsen tilll att bli fjollig men du fixade det och i stället för attt det blev fjolleri blev det riktigt, riktiggt bra
2007-08-14

  PPQ
den här var ju riktigt bra på grännsen tilll att bli fjollig men du fixade det och i stället för attt det blev fjolleri blev det riktigt, riktiggt bra
2007-08-14

  noname_realmind
Vackert! Och rubriken perfekt.
2007-08-14

  coffe
min själ berörs av dina ord,älskar denna/c
2007-08-12

    Morbide
det här är perfekt!
2007-08-12

  charlotte hedendahl
Underbar ! Mycket läsvärd!
2007-08-12

  Ola Rydberg
Skön och läsvärd
2007-08-12

  Maria Zena Viklund
det här gillar jag mycket, \"Nu vilar himlen i din famn
mild och sluten
omfamnar det dolda
och kärleken vilar hos dig
i dimmornas drömmar\"
2007-08-10

  Nikolai Jungsin VIP
Underbart
Man blir pirrig inombords
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP