Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

legobitar

utsprida på golvet

tittar

funderar.

 

Börjar bygga

sätter ihop

bit

för bit.

 

Färdigt

vad blev det

förundrad

kunde inte blivit bättre

kunde inte blivit mer nöjd

det saknas inga bitar.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 12:38



Bookmark and Share


  lifeforce1
just så kändes det när jag var liten/:)
2007-08-10

  Nikolai Jungsin VIP
En kreativ lösning med många bottnar
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson