Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nyfödda dotter

Jag hade aldrig sett något vackrare
så litet, sprattlande o oförstört
det är inte svårt att älska
när mitt hjärta blivit berört
Två små ben med små, små fötter
två små armar med små, små händer
ett ansikte med en liten mun
som ler utan tänder
Två små blå ögonpar
som glittrar så oskyldigt ärligt
en liten, liten människa
som jag älskar så förfärligt




Fri vers av Nicklasb
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-10 17:03



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Så litet och oförstört! Vacker dikt!
2007-08-14

  Anna Nickolausson
det är en underbar känsla, som sitter i länge
så upplyftade du formulerar det
2007-08-12

  nettizen
*Ler brett*
Minns den känslan så otroligt väl.... alla fyra var små underverk som man inte kunde se sig mätt på. Helt otroligt att man kan skapa sådana mirakel ändå.
Mycket fin text! *applåd*
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb