Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
So afraid for let it go...


Afraid

So afraid for fall asleep
for not wake upp again
So afraid för live my life
when i know it´s got un end
So afraid för say hello
and even more för say goodbye
So afraid for loose myself
in my dark endless mind




Fri vers av I_see_you
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 17:04



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
fiin dikt som funkar så bra på engelska :)
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

I_see_you