Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andemening

 

 

Ser mitt liv

förvandlas till ett berg

av sopsäckar och flyttkartonger

Dagarna går

inte många nu som återstår

 

Borde känna visst vemod

~men det är borta ~

Kvar är bara förväntan

glädje...... den där obeskrivliga

himmelsfröjdande lyckan som berusar ända in i själens mitt

 

Rädslan för det nya

försvinner också alltmer

~inser~

Det finns ju bara du

Och där du är vill jag vara

Om det så innebär att jag tvärs över jordklotet måste fara

 

Du och jag

Oslagbara vi

Där är den rätta andemeningen

av att vara riktigt riktigt

Fri 




Fri vers av nettizen
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-10 18:10



Bookmark and Share


  Thommy
Tänk att lämna allt bakom sig och bara känna förväntansfull glädje och himmelsfröjdande lycka ( var lite svårt att stava det där ). Du är en kvinna orädd och lycklig, jag tror jag känner avund. Lycka till.
2007-08-12

  issac.a.m
Så vackert...
2007-08-11

  Mikael Lövkvist
Ja, sann kärlek erbjuder frihet. Vackert skaldat.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen