Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man möts och man skiljs.....


Land utan bro

Somligt är svårt
att förklara
och
att vara
i
utan
förklaringar
om
man
inte
kommer
från
samma
kultur
kan
olikheter
bli
just
olikheter
en
del
länder
har
inte broar
mellan
varandra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP