Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ska synas vem man är....och man måste våga för att vänskapen ska överleva


Vänskap


Det känns
allra bäst
att ha
vänner
som är
sig själva
som vågar
visa sig
vågar
tycka

som inte
har långt
till en
ursäkt
som har
fingertoppskänsla
och vet
när det är
rätt läge
sådana vänner

är det inte så gott om - jag försöker att vara en själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2007-09-09 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP